Miere și polen din mijlocul naturii

Aici, la Nectar-Bees, se crede că oricât de delicioasă ar fi mierea, nu merită nimic dacă metodele folosite pentru a o produce nu sunt în concordanță cu natura.
Așadar, unul dintre scopurile principale este de a promova practici apicole, naturale și regenerative.

Miere produsă din punct de vedere etic – cumpără miere organică

Pentru a ne asigura că toate produsele noastre sunt recoltate în mod durabil, am decis să respectăm anumite orientări în ceea ce privește gestionarea albinelor și plasarea stupilor. Considerăm că normele stabilite de Uniunea Europeană reprezintă un bun punct de pornire, astfel încât, să putem stabili standarde. Uniunea Europeană a fost principalul contribuitor la stabilirea unor directii pentru apicultură, iar alte țări au urmat exemplul.

Printre principalele puncte ale Regulamentului Uniunii Europene privind apicultura  regăsim faptul că stupii trebuie plasați în zone înconjurate de vegetație nativă, fără fabrici în jur, pesticide, poluare, orașe și drumuri aglomerate.

Lăsăm suficientă miere și polen pentru ca albinele să se hrănească până în sezonul următor. Evităm hrănirea artificială cu orice preț. Noi, la Nectar-Bees, salvăm mierea și polenul organic din recoltele din trecut și hrănim albinele, dacă este necesar.

Mierea , prin definiție, este asociată cu practici de apicultură mai bune și mai durabile. Respectăm ghidurile pentru producția de miere  naturală, aflându-ne într-o mai strânsă legătură cu mediul înconjurător și cu sănătatea albinelor.

Recoltăm miere doar atunci când există un surplus, astfel albinele au suficientă hrană garantată pentru lunile de iarnă și nu le hrănim cu înlocuitori artificiali.

La final putem vorbi doar pentru noi înșine. Stăm în spatele mierii noastre și a standardelor noastre de miere produse în mod etic. Suntem angajați în practicile cele mai naturale și mai durabile care există. Ne conformăm unei filosofii și ne concentrăm pe calitate și sustenabilitate.

Acest articol a fost publicat în Miere si polen din mijlocul naturii și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *